Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Hur är det att jobba på Humana?

Våra medarbetares stora engagemang för att göra skillnad i våra kunders vardag är det som präglar Humana. Vår värdegrund består av glädje, ansvar och engagemang.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Inom Humana är konkurrenskraftiga löner, pensionsavsättningar och försäkringar en självklarhet. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra.

Vissa tänker att omsorgsyrken är tunga, och visst kan det vara så. Att möta människor i livets slutskede eller unga med missbruksproblematik är en konst. Det är samtidigt det som gör jobbet så meningsfullt.

Hos oss gör man verkligen skillnad. Ofta märker vi att det skapas en go, varm kultur i de grupper som arbetar med svåra arbetsuppgifter. Man kan se att det också är viktigt att skratta tillsammans, både i personalen och tillsammans med våra kunder och klienter.