Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Nu finns Humanas hemtjänst i Staffanstorp

2014-03-01 12:00

Från och med den första mars finns Humana Hemtjänst som utförare av hemtjänst i Staffanstorp. Humana erbjuder idag hemtjänst i ytterligare 15 kommuner. I Staffanstorp är Humana redan etablerade inom äldreomsorgen liksom inom personlig assistans och ledsagning.

Humana utför hemtjänst utifrån biståndsbeslut och erbjuder också hushållsnära tjänster. Sedan tidigare är Humana verksam i Staffanstorp och driver Pilegårdens äldreboende, dagverksamheterna Pilevallen och Wibergssträffen samt personlig assistans och ledsagning på entreprenad i kommunen.

- Vi har sedan länge ett välfungerande samarbete med kommunen och är glada att nu även kunna erbjuda hemtjänst, säger Johan Greco, Regionchef på Humana.

Både medarbetare och kunder kommer in i ett företag där det finns en lång historik inom kundval och mycket erfarenhet av att driva omsorg i människors hem.

- Vår hemtjänst bygger på stabila och trygga relationer och utgår från vår värdegrund. Vi välkomna både nya medarbetare och kunder till Humana, säger Johan Greco, Regionchef på Humana.

För mer information kontakta:
Johan Greco, Regionchef
Tel: 070 - 164 89 89
E-post: patrik.thulin@humana.se

Maria Bergström, Kommunikatör
Tel: 070- 164 89 72
E- post: maria.bergstrom@humana.se