Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

LSS-boende: Humana vinner i Växjö

2017-04-04 11:06

1 november 2017 tar Humana över driften av Vingavägens gruppbostad med särskild service enligt LSS i Växjö.

Ladda ner PDF

Humana har vunnit upphandlingen rörande driften av Vingavägens gruppbostad i Växjö. Vingavägen erbjuder sex platser till personer i behov av särskilt stöd. Upphandlingen avgjordes genom en utvärdering av kvalitet och pris, där kvalitet utgjorde 60 procent och pris 40 procent. Humana fick högst kvalitetsbetyg och hade samtidigt det mest konkurrenskraftiga priset, vilket gjorde Humana till en tydlig vinnare.

Kontraktet löper till 2020-10-31 med möjlighet till 4 års förlängning.

- Vi är stolta över att vårt dagliga fokus på kvalitet i omsorgen också får genomslag vid upphandling. Nu ser vi fram emot att få introducera oss och vårt arbetssätt när vi inleder övertagandeprocessen. Vårt fokus är då att kunder, anhöriga och personal ska uppleva trygghet samt få uppleva Humanas starka värdegrund och kultur, säger Emanuel Södervall, Regionchef, Humana.

För mer information, vänligen kontakta:
Claus Forum, Affärsområdeschef, Humana
claus.forum@humana.se
070-733 88 55

Emanuel Södervall, Regionchef LSS, Humana
emanuel.sodervall@humana.se
073-447 87 25

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2016 uppgick rörelseintäkterna till 6 362 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se