Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Nina Marklund ny HR-chef för Humana Individ & Familj

2017-06-01 09:41

Idag tillträder Nina Marklund rollen som HR-chef för Humana Individ & Familj. 

Ladda ner PDF

Nina kommer närmast från motsvarande roll på Attendo Omsorg. Nina har en bakgrund med lång erfarenhet inom branschen från sina tidigare roller, utöver HR-chef har hon även arbetat som HR-specialist, HR-strateg och verksamhetschef.

- Ninas affärsmässighet och erfarenhet av att arbeta värderingsstyrt och med ett tydligt medarbetarfokus passar väl in i Humanas mål om att utveckla Humana till branschens mest attraktiva arbetsgivare, säger Claus Forum.

- Jag ser fram emot att få bidra med min erfarenhet av praktisk och strategisk HR i Humana. Jag vill arbeta målinriktat, och genom tydlig styrning och en stor portion arbetsglädje få HR-teamet att bidra till att utveckla Humanas ledare och medarbetare, säger Nina Marklund.


För mer information, vänligen kontakta:
Claus Forum, Affärsområdeschef, Humana
claus.forum@humana.se
070-733 88 55

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2016 uppgick rörelseintäkterna till 6 362 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se