Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana lanserar värdegrundsutbildning

2018-03-13 09:41

En gemensam värdegrund är Humanas bästa verktyg för att uppnå visionen om att alla har rätt till ett bra liv. Vi lanserar därför idag en värdgrundsutbildning för alla våra medarbetare.
- Utbildningen ger svaren på vad vi menar med värdegrund och hur man startar ett värdegrundsarbete, säger projektledaren Jonatan Arenius.

Humana har bedrivit ett aktivt värdegrundsarbete i sex år. Vissa av verksamheterna har i praktiken hållit på mycket längre medan andra precis har dragit igång. Gemensamt är att de som påbörjar ett värdegrundsarbete och gör det rätt snabbt brukar få se resultat.
- I utbildningen går vi igenom vad värderingar är, hur vi skapar en gemensam kultur och hur man startar upp ett arbete, säger Jonatan.

”Perfekt för våra verksamheter”
Utbildningen finns tillgänglig i Humana Academy, Humanas lärportal, för alla anställda på Humana. Responsen har varit genomgående positiv.
- Utbildningen är otroligt bra! Perfekt för våra verksamheter, säger Kirsi Kirpislidis, kvalitetschef inom äldreomsorgen.

För mer information, kontakt Jonatan Arenius, jonatan.arenius@humana.se eller 0704-10 56 11.

Processledare värdegrund Humana Assistans
070-410 56 11
jonatan.arenius@humana.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2017 uppgick rörelseintäkterna till 6 557 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se