Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana vinner pris för bästa informations- och varumärkessajt 2018

2018-05-24 11:34

Under ett drygt år har Humana byggt om hela sin webbplats för att underlätta för kunder och medarbetare att hitta både information och kontaktmöjligheter lätt och snabbt. Tidigare välbesökta sidor och funktioner har tagits tillvara på, samtidigt som helt nya, kraftiga sökfunktioner utvecklats. Det hårda arbetet har gett resultat. Humanas webbplats www.humana.se har vunnit Episervers pris för bästa informations- och varumärkessajt för 2018.

Ladda ner PDF

Juryns motivering till vinsten:
På ett varmt och inbjudande sätt förmedlar webbplatsen information till sina olika målgrupper. Med tydliga ingångar och en bra sökfunktionalitet med filtreringsmöjligheter hittar du som besökare snabbt den information du söker efter. En effektiv och transparent sajt som gör jobbet på ett utmärkt sätt! ”

En hemsida som utgår från målgruppernas behov av att hitta rätt och relevant omsorgstjänst på snabbast möjliga tid är avgörande. Samtidigt är den plattform vi byggt upp skalbar och kan snabbt anpassas även till vårt framtida digitala behov som omsorgsleverantör. Det är roligt att få bekräftelse med priser. Bästa bekräftelsen får vi dock från våra kunder och medarbetare säger Soraya H. Contreras, digital manager på Humana.

Tycker du annorlunda? Mejla oss på web@humana.se så att vi kan bli ännu bättre!

För mer information kontakta:
Soraya H. Contreras, 072-700 42 10, soraya.contreras@humana.se

Patrik Silverudd, 0766-112 111, patrik.silverudd@humana.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2017 uppgick rörelseintäkterna till 6 557 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se