Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana.se i ny skepnad

2018-04-26 12:58

Humana.se har utvecklats efter kundernas och medarbetarnas behov. Humana är ett av nordens ledande omsorgsföretag som har både enskilda personer och kommuner som kunder. En pedagogisk webbplattform är oerhört viktigt i en tid där många beslut tas online. Humana.se har nu utsetts till en av tre finalister inom kategorin Varumärkes- och informationssajt i Episerver Awards 2018.

Ladda ner PDF

Tidigare välbesökta sidor och funktioner har tagits tillvara på, samtidigt som helt nya, kraftiga sökfunktioner utvecklats. Humana.se underlättar för vård- och omsorgspersonal med komplexa placeringsbehov då vi erbjuder smarta och flexibla funktioner som matchar behov med våra omsorgstjänster. Som potentiell kund ska det enkelt gå att få tag på information samtidigt som man snabbt kommer i kontakt med rätt person. 

-      En hemsida som utgår från målgruppernas behov av att hitta rätt och relevant omsorgstjänst på snabbast möjliga tid är avgörande. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt kring all form av kommunikation och har tagit fram en skalbar webbplattform, som snabbt kan anpassa sig till framtidens digitala behov som omsorgsleverantör, säger Soraya H. Contreras, digital manager på Humana, som lett arbetet med att ta fram den nya hemsidan.

Som en stor nordisk arbetsgivare har det också varit viktigt att möta det enorma trycket från potentiella medarbetare. Under 2017 sökte över 70 000 personer arbete hos Humana. En ny jobbportal helt dedikerad åt arbetssökanden har därför tagits fram. Dagligen ligger hundratals tjänster tillgängliga och beskrivningar av våra roller och medarbetare samlat under hashtagen #humanashjältar.

-      Det har varit ett mycket spännande år med framtagandet av Humanas nya hemsida. Ett enormt arbete som drivits nerifrån och upp där kundernas behov och verksamheternas möjligheter att fylla dessa behov ständigt har legat i fokus. Den nya plattformen är bara ett exempel av flera på Humanas innovativa arbetssätt för framtiden, avslutar Helena Pharmanson, Humanas kommunikationsdirektör.

Nya Humana.se är byggd i Episervers molnbaserade plattform Digital Experience Cloud, tillsammans med webbyrån DevCore som levererat koncept, design samt teknisk utveckling.

Humana.se har utsetts till en av tre finalister inom kategorin Varumärkes- och informationssajt i Episerver Awards 2018.

www.humana.se
www.humana.se/jobbportalen/Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2017 uppgick rörelseintäkterna till 6 557 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se