Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Titti Lilja ny affärsområdeschef för Humana Individ och familj

2021-11-03 09:00

Titti Lilja, idag divisionschef inom affärsområdet Individ och familj, har utsetts till chef för affärsområdet och medlem av Humanas koncernledning. Hon tillträder i november. 

Ladda ner PDF

– Jag är mycket glad att Titti Lilja blir ny affärsområdeschef för Individ och familj. Titti, som är sjuksköterska i botten, har en mångårig erfarenhet som ledare på olika nivåer inom vård och omsorg. Hon är en skicklig ledare och en lagspelare, som kommer kunna ta affärsområdet till nästa nivå både avseende kvalitetsarbete såväl som tillväxt och utveckling, säger Johanna Rastad, tillträdande vd och koncernchef för Humana och i dag affärsområdeschef för Individ och familj.

Titti Lilja är legitimerad sjuksköterska vid Malmö universitet och har även läst hälsoadministration vid  Lunds universitet. Hon har sedan 2010 arbetat i olika chefspositioner inom Humanas äldreomsorg och individ- och familjeverksamhet. Före Humana har hon bland annat drivit egen verksamhet inom kvalitetsledningssystem och inom utbildning. Tidigare i karriären har hon under ett flertal år arbetat som sjuksköterska. 

– Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbeta med affärsområdet Individ och familj och leda utvecklingsarbetet framåt tillsammans med alla engagerade chefer och medarbetare på Humana, säger Titti Lilja. 
 
För mer information, kontakta: 
Johanna Rastad, tillträdande vd och koncernchef 
070 748 20 44 
johanna.rastad@humana.se

Patrik Silverudd, presschef 
0766 112 111 
patrik.silverudd@humana.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2020 uppgick rörelseintäkterna till 7 797 Mkr. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på https://www.humanagroup.se/