Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

CFO Noora Jayasekara lämnar Humana

2022-06-15 13:00

Noora Jayasekara lämnar Humana efter fyra år, varav de senaste två åren som CFO och medlem av Humanas koncernledning.  

Ladda ner PDF

Den ledningsförändring som nu görs är ett led i att bättre anpassa och utveckla koncernens stödfunktioner efter kärnverksamhetens förändrade behov, vilket innebär att CFO-uppdraget kommer att förändras. 

Noora Jayasekara började på Humana i januari 2018 som koncernekonomichef. Två år senare tillträdde hon tjänsten som CFO.  

– Under Nooras tid på Humana har vi befäst ställningen som en av de ledande och mest snabbväxande omsorgsaktörerna i Norden och det är hon en starkt bidragande orsak till. Jag önskar henne varmt lycka till i framtiden säger Johanna Rastad, Humanas vd och koncernchef. 

– Det har varit en förmån att få vara med att utveckla och driva Humana tillsammans med alla fantastiska medarbetare. Jag lämnar nu med tillförsikt att Humana är rustad att möta framtiden och fortsätta leverera god omsorg, säger Noora Jayasekara. 

Processen för att rekrytera en efterträdare inleds omgående. 

För mer information, vänligen kontakta:  

Ewelina Pettersson, ansvarig investerarrelationer, 073 074 79 12, ewelina.pettersson@humana.se   

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 18 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2021 uppgick rörelseintäkterna till 8 188 Mkr. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på https://www.humanagroup.se/