Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana utser Fredrik Larsson till ny CFO

2022-12-23 15:52

Humana AB har utsett Fredrik Larsson till rollen som CFO med tillträde senast i mars 2023. Fredrik Larsson kommer närmast från rollen som Director på KPMG Capital Markets. 

Ladda ner PDF

Fredrik Larsson har mångårig erfarenhet inom finans och kapitalmarknad inkluderat bland annat ledande befattningar på Gambro, Bactiguard och Atlas Copco.  

-Jag ser fram emot att välkomna Fredrik till oss på Humana. Fredriks profil med en gedigen finansiell kunskap och erfarenhet från kapitalmarknaden gör honom till precis den person vi har letat efter. Hans driv och kunskap kommer vara en stor tillgång för bolaget. Tillsammans med Fredrik ser jag fram emot att fortsätta utveckla och driva vår finansfunktion, säger Johanna Rastad, Humanas vd och koncernchef. 

-Jag ser verkligen fram emot att bli en del av teamet på Humana. Humana är en viktig aktör som gör avtryck i många människors vardag och jag ser väldigt mycket fram emot att och få vara med och utveckla bolaget ytterligare i att leverera bästa möjliga omsorg, säger Fredrik Larsson.

Fredrik Larsson kommer att ingå i Humanas koncernledning och tillträder sin tjänst senast den 31 mars 2023. Andreas Westlund, som är tillförordnad CFO sedan juni, återgår då till sin ordinarie roll som affärsområdeschef för Personlig Assistans.  

För mer information, vänligen kontakta: 

Ewelina Pettersson, Ansvarig investerarrelationer, 073 074 79 12, ewelina.pettersson@humana.se