Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana vinner på kvalitet i Vellinge kommun

2016-04-12 11:00

Humana vinner upphandlingen i Vellinge kommun gällande tre bostäder med särskild service enligt LSS (gruppbostäder) samt boendestöd. Kontraktet gäller över 6 år med start 1 september 2016 och gäller Storgatan och Falsterbovägen i Vellinge samt Bäckahästen i Skanör.      

Ladda ner PDF

Humana valdes för att man visar hög kvalitet och god bemanning.

- Vi är jätteglada att få förtroendet att arbeta med LSS-verksamhet i Vellinge, en kommun där vi sedan många år bedrivit äldreomsorg. Vi ser nu fram emot att inleda en övertagandeprocess där fokus ligger på att kunder, anhöriga och personal ska uppleva trygghet, säger Emanuel Södervall, Regionchef LSS, Humana.

För mer information, vänligen kontakta: 
Eva-Lotta Sandberg, Affärsområdeschef Äldreomsorg & LSS, Humana
Eva-Lotta.Sandberg@humana.se
070-733 88 55

Emanuel Södervall, Regionchef LSS, Humana
Emanuel.Sodervall@humana.se
073-447 87 25

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 14 000 engagerade medarbetare i Sverige och Norge som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2015 uppgick rörelseintäkterna till 5 655 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se