Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Ulf Bonnevier, CFO och vice vd, lämnar Humana

2020-05-07 08:01

Ulf Bonnevier, CFO sedan 2012 och vice vd sedan 2016, lämnar Humana. Han har haft en nyckelroll i utvecklingen av Humana till den ledande nordiska omsorgskoncern som bolaget utgör i dag. Han var också en av de ansvariga bakom börsnoteringen 2016.

Ladda ner PDF

"Under sin tid på Humana har Ulf Bonnevier framgångsrikt bidragit till utvecklingen av Humana. Ulf och jag har arbetat tätt ihop i över sex år. Han är en otroligt uppskattad kollega, inte bara av mig som vd utan också av styrelsen, övriga ledningen och organisationen. Hans ledarskap och engagemang har varit avgörande i framgång och nödvändigt i motgång. Jag vill rikta ett stort tack till honom och önskar honom all framgång i kommande uppdrag", säger Rasmus Nerman, vd och koncernchef på Humana.

"Det har varit spännande och givande att få ha varit delaktig i utvecklingen av Humana-koncernen. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans. Humana har aldrig stått starkare än vad bolaget gör i dag", säger Ulf Bonnevier.

Ulf Bonnevier kvarstår i sin roll till efter sommaren.

Processen med att utse en efterträdare inleds omedelbart.

För mer information, vänligen kontakta:

Rasmus Nerman, vd och koncernchef, 070-828 18 60, rasmus.nerman@humana.se
Anna Sönne, chef investerarrelationer, 070 601 48 53, anna.sonne@humana.se 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2019 uppgick rörelseintäkterna till 7 467 Mkr. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på humana.se eller humanagroup.se