Kontaktuppgifter

IR-kontakt

Ewelina Pettersson

Humana utser Andreas Westlund till tillförordnad CFO

2022-06-29 13:02

Andreas Westlund, affärsområdeschef för Personlig Assistans, tillträder omgående rollen som tillförordnad CFO för koncernen.

Ladda ner PDF

Andreas har arbetat på Humana sedan 2009, först som lönechef och CFO för affärsområdet Personlig assistans, och sedan 2018 som affärsområdeschef och medlem av Humanas koncernledning. Andreas har mångårig erfarenhet och gedigen kunskap inom ekonomi och finans, tillika ett brett kontaktnät både inom bolaget och i branschen. Andreas efterträder Noora Jayasekara som lämnade sin position som CFO i mitten på juni 2022, och kommer samtidigt fortsatt axla rollen som affärsområdeschef för Personlig assistans.  

-Jag är mycket glad över att kunna presentera Andreas Westlund som tillförordnad CFO. Andreas har rätt kompetens och dessutom djup förståelse för bolagets verksamhet, övergripande mål och utmaningar vilket borgar för en kort startsträcka, bibehållen kontinuitet samt effektivitet i arbetet, säger Johanna Rastad, Humanas vd och koncernchef. 

Rekryteringsprocessen av en permanent CFO är pågående.   

För mer information, vänligen kontakta: 

Ewelina Pettersson, Ansvarig investerarrelationer, 073 074 79 12, ewelina.pettersson@humana.se 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 18 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2021 uppgick rörelseintäkterna till 8 188 Mkr. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på https://www.humanagroup.se/